Werken bij Catharina

Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam én heel uitdagend. Want wij bieden jou een zeer professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te kunnen halen. Bij ons werken gedreven professionals met één bijzonder belangrijk doel: elke dag de beste zorg voor de patiënt. Wij investeren dan ook in de ontwikkeling en opleiding van onze mensen. 


Wij zoeken per direct verpleegkundige professionals

Mensen zeggen vaak dat het werk van verpleegkundige professionals een roeping is. Iets wat niet voor iedereen is weggelegd. Maar voor het Catharina is verpleegkunde nog veel meer dan dat. Het is zorgen met een warm hart. Uitblinken in wat moeilijk is. Vernieuwen waar mogelijk. Daadkrachtig teams aansturen. En vooral ook: de kers op de taart zetten voor patiënten. De zorg groeit en is flink in ontwikkeling. Wij zoeken daarom nog veel meer warme harten, uitblinkers, vernieuwers, verpleegkundige leiders en aandachtgevers. Benieuwd welk type jij bent en of je matcht met Catharina? We dagen je uit voor de test! www.catharinamatch.nl


Bekijk ons complete vacatureoverzicht of kies voor uitgebreidere info in de verschillende functies:


Nele brengt het hele Catharina in beeld: volg haar vlog

Onze recruiter Nele neemt je in haar vlogs mee naar verschillende afdelingen binnen het Catharina Ziekenhuis. Daar praat ze met collega’s over hun beroep, wat ze energie geeft, welke ontwikkelmogelijkheden ze krijgen en welke kansen ze pakken. Volg Nele via de Facebookpagina of klik op onderstaande video’s.


Topwerkgever

We zijn niet zomaar een werkgever. Het Catharina Ziekenhuis is verkozen tot Topwerkgever! CRF, specialist op het gebied van onderzoek naar arbeidsmarktontwikkeling, publiceert jaarlijks een lijst met topemployers. Het Catharina Ziekenhuis scoort hoog op het gebied van opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ook bieden we onze medewerkers zeer goede arbeidsvoorwaarden.