Afspraak & contactDit onderzoek vindt op een afgesproken tijdstip plaats op de Hartfunctieafdeling van het Catharina Hart- en Vaatcentrum.
Hartfunctieafdeling 040 - 239 87 60 (van 08.30 tot 16.30)

Wilt u een afspraak maken op de Hartfunctieafdeling? Belt u dan naar 040 - 239 87 60. De afdeling is telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 16.30 uur. Houd tijdens het maken van een telefonische afspraak de volgende gegevens bij de hand:

  • verwijzing van uw huisarts via een brief of zorgdomeinnummer
  • uw volledige (geboorte)naam
  • uw adres en telefoonnummer
  • uw geboortedatum
Online afspraak maken

Met ons patiëntenportaal MijnCatharina kunt u in sommige gevallen met een verwijzing van uw (huis)arts ook online een afspraak plannen. Of dit mogelijk is, staat vermeld op de verwijzing die u heeft ontvangen. Lees meer over MijnCatharina.

Afspraakherinnering via sms-bericht

Als u een afspraak heeft gemaakt bij een polikliniek of functieafdeling kunt u twee werkdagen voorafgaand aan de afspraak een sms-herinnering ontvangen. In dit bericht staat de datum vermeld waarop de afspraak plaatsvindt. Het tijdstip waarop u zich meldt, vindt u op uw afsprakenoverzicht of in MijnCatharina.

Wilt u een sms-herinnering ontvangen? Geef uw mobiele telefoonnummer door bij de balie van de polikliniek of bij de patiëntenregistratie in de centrale hal.

Openingstijden

De Hartfunctieafdeling is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Routenummer

U vindt de Hartfunctieafdeling via route 112.

Uw afspraak annuleren

Kunt u een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft u dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij kunnen dan iemand anders in uw plaats helpen. Als u annuleert, kunt u direct een nieuwe afspraak maken.