Over Keel-, Neus- en Oorheelkunde

Heeft u klachten aan het gehoor, het evenwicht of is er sprake van oorsuizen? Is uw neus verstopt of bent u allergisch? Snurkt u of zijn er tekenen van slaapapneu? Zijn er problemen met spreken, slikken, proeven of ruiken? Onze KNO-artsen helpen u graag.

Zoals de naam al aangeeft houdt de keel-neus-oorarts (KNO-arts) zich bezig met de behandeling van aandoeningen aan keel, neus en oren. Onze KNO-artsen zijn bijzonder goed in de behandeling van allergieën, snurken en slaapapneu (korte ademstop tijdens slaap), gehoor en evenwicht (ziekte van Ménière) en het BAHA (in het bot verankerd gehoortoestel).

De specialisten van het Catharina Ziekenhuis gebruiken bij operaties aan de neusbijholten navigatie-apparatuur als hulpmiddel waardoor zij nog preciezer en veiliger kunnen opereren.

Deel uw ervaring

Het Catharina Ziekenhuis wil haar zorg continu verbeteren. Uw ervaring kan ons daarbij helpen. Was u tevreden of verliep iets juist niet naar verwachting? Dan horen we dat graag.

Vragenlijst polikliniek KNO

Actueel

Afdeling cardiothoracale chirurgie weer open

Het Catharina Ziekenhuis heeft te maken gehad met twee corona-uitbraken op de afdeling cardiothoracale chirurgie en de afdeling chirurgie. Bij de laatste testronde van het ringonderzoek van de afdeling cardiothoracale chirurgie is iedereen negatief getest. Dit betekent dat de afdeling weer open gaat en het CTC OK programma, weer wordt opgepakt…

Lees meer Naar het nieuwsarchief

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit specialisme, een specifieke behandeling of onderzoek? Bekijk dan de video’s of de patiëntenfolders van dit specialisme. Wilt u graag persoonlijk advies van één onze specialisten? Maak dan een afspraak.