W.F.M. (Willemijn) van Nuenen-Platvoet

physician assistant
BIG nummer: 79060403381

Sinds 2008 ben ik werkzaam als physician assistant (PA). De functie PA is betrekkelijk nieuw in Nederland en is overgenomen uit de Verenigde Staten. Er zijn steeds meer PA’s te vinden in huisartspraktijken, ziekenhuizen, verpleeghuizen etc. Als PA ondersteun ik de chirurgen en verricht ik medische werkzaamheden onder hun supervisie. U kunt mij tegenkomen op de polikliniek Chirurgie, waar ik mij bezighoud met de proctologie (een onderdeel van de geneeskunde dat zich richt op de diagnostiek en behandeling van aandoeningen aan het rectum, de anus en de dikke darm) en op de polikliniek Urologie, waar ik me samen met mijn collega Lisette van de Bilt richt op sacrale neurostimulatie. Ook maak ik onderdeel uit van het bekkenbodemteam. 

Voorheen heb ik als PA gewerkt bij de afdeling Neurochirurgie in het Radboudumc in Nijmegen en op Orthopedie in het Catharina Ziekenhuis. De afdeling Chirurgie biedt mij een nieuwe uitdaging, die mij tot op heden erg goed bevalt. Ook de Brabantse gemoedelijkheid zorgt voor veel woon- en werkplezier.

Aangesteld

2014

Specialisme(n) / afdeling(en)

Opleidingen & ervaringen

  • 2005-2013: Werkzaam als physician assistant (i.o.) Neurochirurgie in het Radboudumc te Nijmegen
  • 2005-2008: Master Physician Assistant - Hogeschool Arnhem Nijmegen
  • 2003-2005: Werkzaam als verpleegkundige op de afdeling Plastische chirurgie en Neurochirurgie in het Radboudumc Nijmegen
  • 1999-2003: HBO-Verpleegkunde - Hogeschool Arnhem Nijmegen

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA)

Talen

Nederlands, Engels

Overzicht specialisten Chirurgie