Over HaCa

Platform

Het Platform HaCa (Huisartsen Catharina Ziekenhuis) is een samenwerking tussen huisartsen en medisch specialisten van het Catharina Ziekenhuis.

Het Platform HaCa bestaat uit vijf huisartsen en vijf medisch specialisten van het Catharina Ziekenhuis en een medisch coördinator. Zij werken aan een optimale samenwerking tussen de 1e en 2e lijn, waardoor de kwaliteit van zorg voor onze gezamenlijke patiënten zo groot mogelijk wordt. In dit platform ontstaan ideeën voor samenwerking, worden landelijke en regionale ontwikkelingen gevolgd, worden knel- en verbeterpunten besproken in de samenwerking tussen huisartsen en ziekenhuis. Gezamenlijk wordt verdieping aangebracht en nieuwe ontwikkelingen gestart op het gebied van samenwerking.

Platform HaCa bestaat uit de volgende leden:

Hennie van Bavel Medisch coördinator
Eveline Besselaar Internist
Frederieke de Bever Huisarts
Ralf Bollen    Huisarts
Misja Cremers Huisarts
Joyce Curvers Klinisch chemicus
Wouter Curvers      Maag- darm- leverarts
Hans Rutten Huisarts
Pepijn van der Voort Cardioloog
Maurits Westein Huisarts
Jean-Paul de Zoete Chirurg

  

Secretariaat:

Ter ondersteuning van de taken van de medisch coördinator is momenteel als secretaresse werkzaam voor Platform HaCa: Jolanda van den Oetelaar.

Contact

Postadres:
Postbus 1350
5602 ZA Eindhoven

Bezoekadres:
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

HaCa Nieuwsbrief

Wij versturen periodiek onze digitale nieuwsbrief voor (eerstelijns) professionals. De nieuwsbrief bevat informatie over nieuwe spreekuren, nascholing, en andere wetenswaardigheden. Geïnteresseerden kunnen zich gratis abonneren.

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand formulier:

Naamloos formulier


  • Should be Empty:


* = verplicht in te vullen

Actueel

Videobellen geen toekomstmuziek meer

Sinds maandag 27 juli kunnen we nog sneller en makkelijker videobellen met patiënten via het patiëntenportaal MijnCatharina. Internist-oncoloog dr. Laurence van Warmerdam: “Het gebruiksgemak is heel erg toegenomen. Als patiënt hoef je nu alleen nog maar de MSTeams app te downloaden, dan ga je naar MijnCatharina, je logt in via je DigiD en je kunt binnen een superveilige omgeving met je specialist beeldbellen.”

Lees meer