Verpleegkundige

Ben jij een professionele, bevlogen verpleegkundige met passie voor jouw vak? Deins jij niet terug voor het werken met topartsen die veel toegepast wetenschappelijk onderzoek doen? Wil jij naast basiszorg juist ook moeilijkere zorgtaken onder de knie krijgen? Wij zoeken per direct leergierige, gedreven, pittige verpleegkundigen m/v. Klik op de banner voor meer informatie! 


Flexverpleegkundige

Het Flexbureau zorgt voor de flexibele inzet van verpleegkundigen binnen het Catharina Ziekenhuis. Verpleegkundigen van het Flexbureau worden ingezet voor één dag, meerdere dagen of een langere periode op een afdeling die behoefte heeft aan tijdelijke inzet. Het Flexbureau biedt verpleegkundigen de mogelijkheid om zich breed te ontwikkelen binnen het Catharina Ziekenhuis. Klik op de foto voor meer informatie over het Flexbureau.


Vacatures

Spreekt werken als verpleegkundige voor het Flexbureau van het Catharina Ziekenhuis je aan en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Wij zijn doorlopend op zoek naar flexverpleegkundigen. Bekijk onze actuele vacatures.