Flexverpleegkundige

Zeker van werk en toch flexibel

Het Flexbureau zorgt voor de flexibele inzet van verpleegkundigen binnen het Catharina Ziekenhuis. Als verpleegkundige bij het Flexbureau word je ingezet voor één dag, meerdere dagen of een langere periode op een afdeling die behoefte heeft aan tijdelijke inzet. Het Flexbureau biedt jou de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen binnen het Catharina Ziekenhuis.

Het ziekenhuis ontdekken

Het Flexbureau is ingedeeld in twee clusters: het cluster beschouwend en het cluster snijdend. Als verpleegkundige met werkervaring bieden we je de mogelijkheid om in een van de clusters te werken. Daardoor kom je vaak op dezelfde afdelingen en is er ruimte voor verdieping in je werkzaamheden.

Heb je nog weinig werkervaring?

Aan verpleegkundigen met weinig werkervaring wordt - voordat je start in een van de clusters - een instroomtraject aangeboden. Met het instroomtraject wordt een stevige basis gelegd voor je verdere loopbaan in ons ziekenhuis. Je start met een inwerkperiode van drie weken, daarna werk je in zes maanden op twee tot drie verschillende afdelingen. Zo bouw je veel werkervaring op. Tijdens de inwerkperiode word je begeleid door een inwerkcoach op de afdeling.

Naast werkinhoudelijke activiteiten bieden we flexverpleegkundigen ook de mogelijkheid om zich breder te ontwikkelen. Zo is een aantal flexverpleegkundigen trainer klinisch redeneren, trainer voorbehouden handelingen of vertegenwoordiger van het Flexbureau bij de verpleegkundige staf. Er is veel mogelijk en we kijken graag samen met jou wat je ambitie is. Ieder halfjaar wordt er voor alle flexverpleegkundigen in het ziekenhuis een bijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomsten staan in het teken van werkinhoudelijke verdieping en gezellig samenzijn.

Trainee IC/SEH/CC, Vrouw Kind Centrum en Dialyse
Droom jij van een baan als IC-, SEH-, CC-, Kinder-, highcare neonatologie-, obstetrie- of Dialyseverpleegkundige in ons ziekenhuis? Neem dan jouw toekomst in eigen hand en bereid je middels een van de traineeships bij het Flexbureau voor op jouw droombaan! Na het succesvol afronden van een traineeship  is een opleidingsplaats tot gespecialiseerd verpleegkundige en een vast contract bij het Catharina Ziekenhuis gegarandeerd. Bij de start van het traineeship stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op dat we periodiek evalueren. Ook krijg je een mentor die jou gedurende het traineeship begeleidt. Tijdens het traineeship werk je op verschillende afdelingen, heb je wekelijks verdiepende opdrachten en loop je stages op de gespecialiseerde afdelingen. Zo ben je perfect voorbereid op jouw toekomst als gespecialiseerd verpleegkundige.  

Benieuwd naar de ervaring van trainee Sanne? Lees haar verhaal.

Herintreder

Wil je graag als verpleegkundige in het ziekenhuis werken maar is je BIG-registratie verlopen? Binnen het traject ‘Think BIG’ word jij opgeleid om jouw BIG-registratie opnieuw te behalen om zo na een ontwikkeltraject als verpleegkundige in ons ziekenhuis te gaan werken. Tijdens het traject kom je in dienst van het Flexbureau, word je intensief begeleid en krijg je een plek in een traject waarin je de kans krijgt jouw vaardigheden op te frissen en te leren op de werkvloer. Een unieke kans!

  • Je krijgt een aantal dagen les om je BIG-registratie opnieuw te kunnen halen en jouw vaardigheden weer helemaal up-to-date te krijgen.
  • Je komt in dienst als medewerker verpleging en verzorging en gaat drie tot zes maanden meelopen op een afdeling.
  • Na positieve afronding van het traject kun je aan de slag als verpleegkundige in ons ziekenhuis.


Zij-instromer

Ben jij verpleegkundige en wil jij graag de overstap maken naar het ziekenhuis? Wil jij gaan voor extra uitdaging en het leveren van complexe zorg? We bieden jou door middel van het zij-instroomtraject de kans om ervaring op te doen op verschillende afdelingen binnen het Catharina Ziekenhuis. Samen met jou maken we een traject op maat om jou klaar te stomen om zelfstandig aan de slag te gaan binnen ons ziekenhuis. Je komt in dienst van het Flexbureau, wordt begeleid door collega’s en loopt mee in de professionele zorgomgeving van ons ziekenhuis.

  • Je start met een aantal dagen les om de belangrijkste vaardigheden te leren.
  • Je komt in dienst als medewerker verpleging en verzorging en gaat drie tot zes maanden meelopen op één of meerdere afdelingen.
  • Na positieve afronding van het traject kun je aan de slag als verpleegkundige in ons ziekenhuis.

Ben jij geïnteresseerd?

Spreekt werken als verpleegkundige voor het Flexbureau van het Catharina Ziekenhuis je aan en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Wij zijn doorlopend op zoek naar flexverpleegkundigen.

Ben je geïnteresseerd in een van de traineeships, het traject voor herintreders of het traject voor zij-instromers? Houd onze vacatures dan goed in de gaten. Daarnaast nodigen we je van harte uit om vooruitlopend op een vacature al eens kennis te komen maken.

Bekijk hier ons actuele vacatureaanbod.

Contact

Wil je meer weten over het werken bij het Flexbureau of de traineeships? Neem dan contact op met Sylvia van Esdonk, Ingrid van Gennip of Esmée van Bokhoven (coördinatoren Flexbureau) telefonisch via 040 - 239 88 63 of per e-mail via Flexbureau@catharinaziekenhuis.nl.