Bloedafname

Na het volgen van deze training kun je op verantwoorde wijze bloed afnemen voor onderzoek in het laboratorium.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor aios/anios, (leerling-)verpleegkundigen en andere geïnteresseerden die regelmatig een venapunctie gaan uitvoeren.

Deelname is alleen mogelijk wanneer je een stageplaats hebt. Het is niet mogelijk deze stage in het Catharina Ziekenhuis te doen. We ontvangen graag de schriftelijke bevestiging van je stageplaats via infooeo@catharinaziekenhuis.nl. We kunnen je inschrijving pas in behandeling nemen nadat we het volledig ingevulde inschrijfformulier (zie link hieronder) én je mail met schriftelijke bevestiging van de stageplaats hebben ontvangen.

Vereisten stage

Tijdens je stage moet je bij minimaal 20 patiënten zelf bloed kunnen afnemen. De voorkeur gaat echter uit naar (veel) meer patiënten. Je moet je stage doen binnen 4 weken na de training in ons SkillsLab.

Inhoud

Afnemen van bloed voor onderzoek. De cursus bestaat uit een e-learningsmodule waarin theorie en de vaardigheid zelf worden besproken. Je sluit de module af met een toets. Het behalen van de toets geeft je toegang tot een praktijktraining in het SkillsLab van ons ziekenhuis.

Cursusdata

Je kunt op ieder moment met de cursus beginnen, mits je beschikt over een stageplaats. De data worden (in overleg) na inschrijving vastgesteld.

Praktische informatie

Type Beschrijving
Accreditatie Geen
Kosten € 107,50 per persoon. De prijzen worden jaarlijks geïndexeerd.
Certificaat Ja
Locatie Het SkillsLab, service-eenheid Onderwijs & Onderzoek. De route staat vanaf de hoofdingang aangegeven.
Contact

Service-eenheid Onderwijs & Onderzoek
Telefoonnummer: 040 - 239 65 20
E-mail: infooeo@catharinaziekenhuis.nl


Inschrijven


terug naar het cursussen & trainingen overzicht