Contact met de patiënt

Kaartje sturen

Patiënten vinden het vaak leuk om een kaartje te ontvangen van familie en vrienden. Dan vergeten ze even dat ze ziek zijn.

Wilt u een kaart sturen naar een patiënt in ons ziekenhuis? Dat kan op verschillende manieren.

1) Steun een goed doel met uw kaartje:

Steun het Catharina Onderzoeksfonds door uw kaartje te versturen via kaartje2go. Kaartje2Go heeft een groot assortiment kaarten. U kunt zelfs uw eigen kaart ontwerpen met uw eigen foto's.
Voor iedere kaart ontvangt het Catharina Onderzoeksfonds minimaal 50 eurocent. Kaartjes die voor 20.00u zijn besteld worden de volgende dag nog bezorgd.

2) Via de Kaartenservice van het Catharina Ziekenhuis:

Een eigen kaartenservice, dat is handig! Kijk hoe het werkt bij Kaartenservice.

3) Of stuur uw kaart per post:

Steek uw bekende een hart onder de riem en stuur een kaart per post. Vermeld duidelijk de naam, afdeling en het kamernummer.

Catharina Ziekenhuis
Postbus 1350
5602 ZA Eindhoven

Kaartenservice

Wilt u een kaart versturen naar een patiënt in ons ziekenhuis? Dat kan! Kies één van de onderstaande afbeeldingen en vul daarna het formulier in. Uw bekende ontvangt dezelfde of de volgende dag de kaart. Kaarten die in het weekend verzonden zijn worden na het weekend bezorgd. Als de patiënt het ziekenhuis heeft verlaten, wordt uw kaart niet nagestuurd.

Deze kaartenservice biedt het Catharina Ziekenhuis u gratis aan. We hopen dit te blijven doen. Daarom vragen we u vriendelijk om niet meer dan één kaart per patiënt te versturen.

Naamloos formulier

  • NB: Uw bericht mag niet langer zijn dan 10 regels. Vergeet uw naam niet onder het bericht te plaatsen. Als u wilt weten op welke verpleegafdeling de patiënt ligt, kunt u dit navragen bij de patiënt of familie. Uit privacy redenen verstrekt het ziekenhuis deze informatie niet. Indien u de verpleegafdeling niet weet, probeer dan hieronder het specialisme aan te geven.

  • Should be Empty:


* = verplicht in te vullen