Diëtetiek

Tijdens opname in het ziekenhuis of na een bezoek aan de specialist op de polikliniek, kan advies van een diëtist nodig zijn. Bijvoorbeeld na een operatie of bij een chronische aandoening zoals kanker of hart- en vaatziekten, is voeding erg belangrijk.

Afspraak & contact

Alle afspraken op de afdeling Diëtetiek vinden plaats op een afgesproken tijdstip, er is geen inloopspreekuur.

Bel de afdeling Diëtetiek 040 - 239 88 69 (van 8.30 tot 16.30 van maandag t/m vrijdag)

Buiten deze tijden is de afdeling Diëtetiek bereikbaar op hetzelfde nummer (040 - 239 88 69) via de polikliniek Inwendige geneeskunde.

Afspraak maken?

  • Bent u of uw kind verwezen naar de diëtist door uw behandelende specialist uit het Catharina Ziekenhuis? Onze secretaresse maakt de eerste afspraak voor u.
  • Als u nog geen afspraak heeft gekregen, kunt u zelf telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Diëtetiek voor het maken van een afspraak, telefoonnummer 040 - 239 8869.
  • Uw diëtist maakt de vervolgafspraken met u.
  • De behandelingen door de diëtist op de polikliniek zijn op vaste afspraaktijden. Wij verzoeken u daarom om op tijd aanwezig te zijn.
  • Hebt u een telefonische afspraak met de diëtist? De diëtist neemt in dit geval zelf contact met u op, in principe in de week dat de afspraak gepland staat. Het kan voorkomen dat dit op een andere dag en/of tijd is dan de afspraak op uw afsprakenkaartje.

Bent u verhinderd of wilt u uw afspraaktijd wijzigen?

Als u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, meldt dit dan minimaal 24 uur van tevoren bij het secretariaat van de afdeling Diëtetiek: telefoonnummer 040 - 239 88 69.

Routenummer

U vindt de afdeling Diëtetiek via route 081.