Over Keel-, Neus- en Oorheelkunde

Heeft u klachten aan het gehoor, het evenwicht of is er sprake van oorsuizen? Is uw neus verstopt of bent u allergisch? Snurkt u of zijn er tekenen van slaapapneu? Zijn er problemen met spreken, slikken, proeven of ruiken? Onze KNO-artsen helpen u graag.

Zoals de naam al aangeeft houdt de keel-neus-oorarts (KNO-arts) zich bezig met de behandeling van aandoeningen aan keel, neus en oren. Onze KNO-artsen zijn bijzonder goed in de behandeling van allergieën, snurken en slaapapneu (korte ademstop tijdens slaap), gehoor en evenwicht (ziekte van Ménière) en het BAHA (in het bot verankerd gehoortoestel).

De specialisten van het Catharina Ziekenhuis gebruiken bij operaties aan de neusbijholten navigatie-apparatuur als hulpmiddel waardoor zij nog preciezer en veiliger kunnen opereren.

Deel uw ervaring

Het Catharina Ziekenhuis wil haar zorg continu verbeteren. Uw ervaring kan ons daarbij helpen. Was u tevreden of verliep iets juist niet naar verwachting? Dan horen we dat graag.

Vragenlijst polikliniek KNO

Actueel

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit specialisme, een specifieke behandeling of onderzoek? Bekijk dan de video’s of de patiëntenfolders van dit specialisme. Wilt u graag persoonlijk advies van één onze specialisten? Maak dan een afspraak.