Afspraak & Contact 

Alle afspraken op de polikliniek Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA) vinden plaats op een afgesproken tijdstip, er is geen inloopspreekuur.

Bel de polikliniek MKA 040 - 239 70 30 (van 08.30 tot 16.30)

Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA)? Belt u dan naar 040 - 239 70 30. Houd tijdens het maken van een telefonische afspraak de volgende gegevens bij de hand:

  • verwijzing van uw huisarts of tandarts via brief of zorgdomeinnummer
  • uw volledige (geboorte)naam
  • uw adres en telefoonnummer
  • uw geboortedatum
  • n.a.w. gegevens van uw tandarts
Online afspraak maken

Met ons patiëntenportaal MijnCatharina kunt u in sommige gevallen met een verwijzing van uw (huis)arts ook online een afspraak plannen. Of dit mogelijk is, staat vermeld op de verwijzing die u heeft ontvangen. Lees meer over MijnCatharina.

Afspraakherinnering via sms-bericht

Als u een afspraak heeft gemaakt bij een polikliniek of functieafdeling kunt u twee werkdagen voorafgaand aan de afspraak een sms-herinnering ontvangen. In dit bericht staat de datum vermeld waarop de afspraak plaatsvindt. Het tijdstip waarop u zich meldt, vindt u op uw afsprakenoverzicht of in MijnCatharina.

Wilt u een sms-herinnering ontvangen? Geef uw mobiele telefoonnummer door bij de balie van de polikliniek of bij de patiëntenregistratie in de centrale hal.

Naar de polikliniek

Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan de polikliniek.

Openingstijden

De Polikliniek MKA is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Routenummer

U vindt de Polikliniek MKA via route 092.